Македонски | English | Shqip

Kondicioner Servis

Kondicioner në makinë jo vetëm siguron ajër të freskët në verë, por gjithashtu i lejon xhamash të jetë e paqartë dhe shiu dimrit.

Gjithashtu të pajisur me ajër të pastër filter polen gjatë gjithë vitit, dhe ai dhe mbrojnë kundër alergjive të ndryshme për një shumë prej shoferëve nuk janë të vetëdijshëm.

Me humbjen e shumës së ftohje dhe shfaqjen e baktereve, kërpudhave dhe organizmave në sistem, conditioners ajrit duhet të kontrollohen rregullisht dhe dezinfektohen.
Prodhuesit e makinave të mëdha të rekomandojë një herë në vit për të inspektuar të ajrit të kondicionuar dhe mbartës filter polen.

Dezinfektimin e ajrit ose ajri-inspektimit?
Dezinfektimin e ajrit të kondicionuar shkatërruar të gjitha bakteret, kërpudhave dhe organizmave në sistem. Kjo zvogëlon rrezikun e alergjive dhe probleme të frymëmarrjes.

Inspektimi ajrit vfadi antipiretik nga sistemi, sistemi është i tharë dhe në fund shton sasinë e saktë e ftohje specifikuar nga prodhuesi.

Stop & dezinfektimin e rekomanduar dhe inspektimi i ajrit të kondicionuar për të kryer së bashku.

Stop & Go Shërbimi HVAC kam bërë me makina nga TEXA njohur italiane markë. Ne përdorim modelin e makinës KONFORT TEXA 710R i cili është plotësisht automatike dhe ka një specifikim të plotë të automjetit për të 2014g. Gjithashtu përdorin pajisje dezinfikacija TEXA AJRIN +.