Hankook Ventus S1 evo2 SUV 265/35 R22 (102W)
August 10, 2017
Hankook Dynapro AT-m 205/80 R16 (104T)
August 10, 2017
Show all

Hankook Dynapro AT-m 195/80 R15 (96T)


Агресивно возење на сите типови на терен.

Најдобра гума за патишта и секаков вид на терени за 4×4 возила со крампонска шара дизајнирана за совладување на сите препреки.

  

Category: . Tags: , , , .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hankook Dynapro AT-m 195/80 R15 (96T)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *