Hankook Ventus S1 evo2 SUV 225/55 R18 (98V)
August 10, 2017
Hankook Ventus S1 evo2 SUV 255/55 R19 (111V)
August 10, 2017
Show all

Hankook Ventus S1 evo2 SUV 235/55 R18 (100V)


Најдобар баланс на перформанси на влажни и суви коловози.
Ventus S1 evo2 е премиум перформанс гума која обезбедува прецизно, контролирано држење во свијоци при големи брзини и еколошки перформанси преку минимизирање на триењето и оптимална имплементација на профилот.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hankook Ventus S1 evo2 SUV 235/55 R18 (100V)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *