Hankook Ventus S1 evo2 SUV 255/50 R20 (109Y)
August 10, 2017
Hankook Ventus S1 evo2 SUV 285/45 R19 (111W)
August 10, 2017
Show all

Hankook Ventus S1 evo2 SUV 245/45 R19 (98W)


Најдобар баланс на перформанси на влажни и суви коловози.
Ventus S1 evo2 е премиум перформанс гума која обезбедува прецизно, контролирано држење во свијоци при големи брзини и еколошки перформанси преку минимизирање на триењето и оптимална имплементација на профилот.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hankook Ventus S1 evo2 SUV 245/45 R19 (98W)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *