Hankook Winter i’Cept evo2 245/45 R19 (102V)
August 3, 2017
Hankook Winter i’Cept evo2 225/40 R18 (92V)
August 3, 2017
Show all

Hankook Winter i’Cept evo2 255/45 R19 (104V)


Асиметричен дизајн на шарата кој гарантира одлични возни својства при зимски услови.

Оптимизираниот дизајн на шарата, овозможува ефикасно грабење на снегот и ја подобрува тракцијата. Новата и подобрена силика компонента обезбедува висок еко стандард и отпорност на стврднување при ниски температури, што значително ја зголемува ефективната газна површина во зимски услови.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hankook Winter i’Cept evo2 255/45 R19 (104V)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *