Hankook Winter RW06 215/75 R16C (113/111R)
August 4, 2017
Laufenn I FIT 155/80 R13 (79Т)
August 4, 2017
Show all

Hankook Winter i’Pike LT 225/75 R16C (120/121R)


Winter i*Pike LT поседува 3Д канали за подобрување на тракцијата на снег. Шестте реда канали играат клучна улога во подобрувањето на перформансите на снег и лед. Исто така, агресивните 2-во-1 блокови го намалуваат степенот на истрошеност.

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hankook Winter i’Pike LT 225/75 R16C (120/121R)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *