Hankook Winter i’Cept evo2 SUV 275/40 R20 (106V)
August 4, 2017
Hankook Winter RW06 215/60 R16C (103/101T)
August 4, 2017
Show all

Hankook Winter RW06 225/60 R16C (101/99T)


 

Врвна зимска гума за полутоварни возила.
Зимската RW06 користи силика компоненти кои помагаат во осигурувањето на стабилност не само на коловози со снег и лед, туку и на подмрзнати подлоги.

 

Category: . Tags: , , , .

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hankook Winter RW06 225/60 R16C (101/99T)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *