Придобивки со клуб картичка

Со добивањето на КЛУБ Картичката од STOP and GO, вие добивате 20% попуст на секоја купена гума, на секоја купена фелна, како и 20% попуст на сите услуги од STOP and GO.

За да добиете КЛУБ Картичка ќе треба да се обратите во салонот на STOP and GO, каде ќе ви биде истата и издадена. Придобивките за нашите сегашни и идни клиенти со КЛУБ Картичката се многу. Водејќи се од нашата основна идеја при креирањето на нашата политика на работење, за нас најважно е да имаме одличен однос помеѓу цена/квалитет/услуга.

  • 20 % Попуст
  • За секоја купена гума, фелни и на сите услуги
  • Одличен сооднос измеѓу цена/квалитет/услуга
За насЛокација