За нас


Македонскиот пазар подолго време имаше потреба од сервис чии главни цели ќе бидат брзината, професионалноста и пред се квалитетот. Токму тоа го обезбедивме ние, отворајќи голем и современ салон и сервис за гуми на почетокот од 2008 година. Бевме први кои покрај продажбата и промената на гуми, понудивме брз сервис (промена на масло и филтри), чување на гуми како и центрирање на предница. Остануваме пионери во овој сегмент од пазарот во Македонија нудејќи нови и иновативни услуги како брзиот сервис без претходна најава и долго чекање.


За нашата стручност и квалитет говори и богатата референтна листа која ги вбројува некои од најголемите и најуспешни компании во нашатта држава. Токму тие, секојдневно ни ја даваат својата доверба,

Наша цел меѓу другото е и да бидеме што подостапни за нашите клиенти, па така во 2015 година го отворивме нашиот втор сервис во Битола, во 2016 година во Куманово, а во 2017 година засега последниот во Тетово. Сите сервиси се најсовремено опремени со официјалната вулканизерска опрема на Ферари - CORGHI

Овластени увозници сме на брендовите: Hankook, Laufenn, Pirelli и Goodyear, а покрај гумите нудиме и производи од брендовите Wurth, Platin, Shell, Unico...

 

Услуги


Ласерско центрирање на предница

Продажба и менување на масло и филтри

Продажба и менување на автоделови

Вулканизирање на гуми

Монтажа и балансирање на гуми.