Hankook Winter i’Cept RS 145/80 R13 (75T)
August 1, 2017
Hankook Winter i’Cept RS 145/70 R13 (71T)
August 1, 2017
Show all

Hankook Winter i’Cept RS 155/80 R13 (79T)


Winter i’Cept RS обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hankook Winter i’Cept RS 155/80 R13 (79T)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *