Ние сме Stop & Go

Stop&Go е компанија, која се формира во почетокот на 2008 година. Потребите од професионално работење и квалитетна услуга се приоритети во нашата компанија. Македонскиот пазар веќе подолго време имаше потреба да добие сервис со таков капацитет. Идејата на Stop&Go е да се направи брз сервис, наместо долго чекање ние нудиме сервис без предходна најава. Stop&Go се овластени увозници на брендовите: Hankook, Pirelli, GoodYear, Laufenn.

 

Профил на компанијата

Stop&Go е компанија, која се формира во почетокот на 2008 година. Потребите од професионално работење и квалитетна услуга се приоритети во нашата компанија. Македонскиот пазар веќе подолго време имаше потреба да добие сервис со таков капацитет. Идејата на Stop&Go е да се направи брз сервис, наместо долго чекање ние нудиме сервис без предходна најава. Stop&Go се овластени увозници на брендовите: Hankook, Pirelli, GoodYear, Laufenn

Услуги

Ласерско центрирање на предница и заден трап.
Продажба и Менување на масло и филтри.
Продажба и менување на автоделови
Вулканизирање на гуми
Монтажа и балансирање на гуми.
Полнење на гуми со азот.
Чување на гуми.


Скопје | 02/30 97 202 - 02/30 97 197
Битола | 047/488 880 - 078 457 473
Прилеп | 048 / 438 850
Куманово | 031/444 436 - 077 882 606
Тетово | 02/309 7197